Logo van Expo4you            

Menu opties:


Wie zijn wij?

Expo4you biedt een uiteenlopende variatie van schilderijen, beelden, glasobjecten en design home & living artikelen aan in diverse stijlen en technieken.

Op onze website kunt u op uw gemak de artikelen bekijken; u kunt ze desgewenst vergroten. Speciaal voor de categorie schilderijen hebben wij een virtuele kamer met een aantal wanden gecreëerd om u een idee te geven hoe een schilderij in een kamer, hal, kantoor of showroom hangt. Op deze wijze kunt u zelf bepalen of u bijvoorbeeld één schilderij ophangt of dat wellicht twee kleinere op een wand beter tot z'n recht komen.

Expo4you houdt zich verder bezig met advisering en bemiddeling bij kunstaankopen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Voor hen die een kunstwerk of glasobject willen kopen of laten maken, geven wij graag ondersteuning met onze (interieur) adviezen.

Tevens zijn wij van mening dat (interieur)adviezen niet stoppen bij aanschaf van een kunstwerk of glasobject. Vaak komen ze beter tot hun recht in een goed uitgebalanceerd interieur. Wij hebben daarom in onze rubriek 'Home & Living' designartikelen opgenomen, die wellicht een toevoeging kunnen zijn aan uw huidige interieur.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn!